یکی از اختراعات شگفت انگیزی که در طول بشر جان هزاران نفر را نجات داد دتکتور دودی بود. آشکارساز دود دستگاهی است که دود را معمولاً به عنوان نشانگر آتش حس می کند. با توجه به اینکه این محصول تولید انبوهی دارد هزینه بسیاری کمی را در بر میگیرد و از بسیاری از حوادث بزرگ می تواند پیشگیری کند.انواع مختلفی دارد و هر کدام برای شرایط و محیط خود می توانند کمک کنند.
برای کسب اطلاعات مورد نیاز خود درباره دتکتورهای دودی و.. می توانید به سایت آتش پاد مراجعه کنید.
عملکرد دتکتورهای دودی چگونه است
دتکتورهای دودی انواع مختلفی دارند یکی از انواع آن ها دتکتورهای یونیزه هستند که در برابر دود آتش سوزی و شعله های به شدت واکنش سریع نشان می هند. آنها در ساختار خود مقدار کمی رادیو اکتیو دارند که بین دو صفحه بار الکتریکی عبور کند و در لحظه عمل یونیزه شدن انجام شود. در زمانی که هوا در بین دو صفحه یونیزه می شود و جریانی را اینجاد می کند اگر دودی وارد فضا شود ذرات یونیزه شده باعث اختلال شده و زنگ هشدار فعال می شود.برای زمان هایی که شعله آتش زیاد است باید از نوع دیگر آن ها که دود را با استفاده از سنسور های نوری خود تشخیص می دهد استفاده کنیم.
دتکتورهای دود برای چه محیط هایی استفاده می شوند.
این دتکتور ها در اکثر مکان ها تجاری خانگی و بسیاری از جا ها استفاده می شوند اما نواع متفاوتی دارند.دتکتور های تجاری به عنوان بخشی از سیستم اعلام حریق یک سیگنال به کنترل پنل داده و هشدار را شروع میکند اما دتکتور های خانگی که به آن هشدار دود نیز می گویند، در صورت بروز دود های متعدد به داخل آن تمامی دتکتور های خانه به صدا یا زنگ در می آیند.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره دتکتور های دودی و نحوه استفاده از آن ها می توانید به سایت آتش پاد مراجعه کنید.