دو عامل در عملکرد سیستم های اعلام حریق مؤثر هستند؛ کیفیت و پیچیدگی سیستم اعلام حریق و دیگری هم میزان درست بودن نصب و سیم کشی. اعلام حریق تسلا ثابت کرده است که در کیفیت حرف اول را می زند و جایگاهی را کسب کرده است که رقبا همواره انتظار آن را می کشند. اما گفته شد که عملکرد کلی سیستم صرفاً به خود سیستم بستگی ندارد و این جاست که نحوه نصب و کابل بندی خود را نشان می دهد. به همین جهت توانایی شرکت نصب کننده در راه اندازی نقشه نصب دتکتور اعلام حریق تسلا اهمیت پیدا می کند. در این مقاله از آتش پاد پارسیان برای دریافت دانش نقشه نصب دتکتور تسلا آماده باشید.
راهنمای نصب دتکتور اعلام حریق تسلا
تجربه ثابت کرده است که محصولات شرکت تسلا در مجهز کردن و امن سازی ساختمان نسبت به آتش سوزی حریف ندارد و ضمانت می شود که دتکتورهای اعلام حریق تسلا بالاترین کیفیت به همراه سرعت عمل بهینه را ارائه می دهند. یک سؤال پیش می آید و آن هم این است که اگر این محصولات عملکردی فوق العاده دارند، چرا در بعضی موارد ضعف سیستم اعلام حریق گزارش شده است؟ پاسخ، نقشه نصب دتکتور اعلام حریق تسلاست. شرکت نصب کننده مسئول این مشکل است و باید در نهایت دقت و مهارت برای نقشه کشی آن ها اقدام کند. پنل مرکزی برای هر زون (ناحیه کاری) در سیستم، یک نقشه کشی خاص اختصاص می دهد. برای مثال یک ساختمان سه طبقه دارای 3 زون است و دتکتور و شستی های هر طبقه به زون مخصوص خود مرتبط می شود. حال اگر خدای ناکرده بعد از پخش شدن دود با عملکرد ضعیف سنسور تسلا مواجه شدید، به سیم کشی ضعیف پی ببرید. ارتباط میان دتکتور و پنل مرکزی باید با دقت تمام انجام شود که به این روز نیفتد.
سیم کشی دتکتور اعلام حریق تسلا
مجموعه آتش پاد برای این موضوع کارشناسان با تجربه و قهار را برای افزایش امنیت ساختمان شما مأمور می کند و این ضمانت را به شما می دهد که به هیچ وجه نگران غیرفعال بودن دتکتورها نباشید. سیم کشی دتکتور اعلام حریق تسلا را به ما بسپارید تا متخصصان در کمترین زمان بتواننند روی نقشه نصب دتکتور اعلام حریق تسلا مانور بدهند. برای دریافت خدمات و امکانات ارزنده آتش پاد کافیست که همین حالا مسیر را دنبال کنید و به چیزی که انتظارش را دارید، دست پیدا کنید.